Privatflytt

Vi skräddarsyr din privatflytt helt utifrån dina behov. Ska du flytta inom en stad så som Umeå eller Stockholm, kallar vi detta ”Lokalflytt”. Ska du flytta från en ort till en annan ort kallar vi detta för ”långväga flytt”

Privatflytt i Sverige och Europa

Privatflytt innebär att du är privatperson som vill flytta enstaka gods eller helt bohag från en adress till en annan.

Norrland Express genomför privatflytt i hela Sverige och Europa.

Vi samordnar även flytt till resterande världen. Ska du flytta inom en stad så som Umeå eller Stockholm, kallar vi detta ”Lokalflytt” eller ”flytt lokalt”. Ska du flytta från en ort till en annan ort kallar vi detta för ”Nationell flytt” eller ”långvägaflytt

Hur mycket kostar det att flytta med flyttfirma?

Vi beräknar din flytt utifrån den volym ditt bohag har, sträckan du vill flytta, antal trappor, framkomlighet och eventuella tilläggstjänster så som flyttstäd, packning, möbelmontering och/eller magasinering. Skicka en prisförfrågan så återkommer vi med pris- och datumförslag så snart vi kan.

Checklista

Det är mycket att tänka på inför en flytt. Därför har vi skapat en checklista som underlättar planeringen. Ladda ner vår Checklista för flytt så blir planeringen enklare.

Besiktning av ditt bohag

Vi erbjuder besiktning av ditt bohag på de orter vi regelbundet passerar. Besiktningen hjälper dig att uppskatta volym och er flytts förhållanden. För att boka besiktning ber vi dig svara på ditt offertmail eller kontakta din kontaktperson hos oss.

Trygg privatflytt i Sverige och Europa med Norrland Express

P.S. Visste du att privatpersoner kan nyttja RUT-avdrag för flytthjälp?

Du har rätt till RUT-avdrag vid flytt, packning och transport av ditt bohag. Och ta det lugnt -Vi på Norrland Express sköter hela din RUT-avdragansökan till Skatteverket. Att flytta har aldrig varit enklare och billigare! 

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan