Långdistansflytt – Flytta långt inom Sverige

Planerar du en långdistansflytt och att flytta till annan stad och letar efter en flyttfirma för långflytt? Vi erbjuder säker och effektiv transport för flytt mellan städer i hela Sverige. Fasta linjer varje vecka – från norr till söder och från söder till norr. Varmt välkommen att kontakta oss idag för eventuella frågor eller en prisförfrågan!

Planerar du att flytta till annan stad?

Ska du flytta från Umeå till Luleå? Eller kanske flytta mellan Stockholm och Göteborg? Vi hjälper dig! Norrland Express är en av Sveriges största flyttfirmor och vi har många års erfarenhet av att göra långdistansflyttar inom Sverige smidiga och bekymmersfria. Vårt team av erfarna flyttexperter hjälper dig att planera din långdistansflytt på bästa sätt och vi tar hänsyn till alla detaljer och specifika behov som du kan ha. Flytta till annan stad enkelt med oss!

Billig långdistansflytt med Norrland Express 

När du väljer att flytta en längre stäcka med oss så kör vi alltid det i samlastning med andra bohagsflyttar, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda väldigt låga priser för våra kunder. Det innebär att du som kund enbart betalar för det utrymme som ditt bohag faktiskt tar upp i lastbilen.

Det här sparar inte bara pengar för dig som kund, utan är också en mer miljövänlig och hållbar transportmetod eftersom vi effektivt utnyttjar våra resurser. Välj Norrland Express för en prisvärd och hållbar lösning för långdistansflytt.

Fasta linjer varje vecka

Vi erbjuder fasta linjer varje vecka mellan de flesta orter i Sverige, från Gällivare i norr till sydligaste Skåne. Våra fasta linjer är själva kärnan när det kommer till vår långdistans-flyttservice och är grunden till att vi kan ge våra kunder pålitliga och regelbundna tjänster. Med våra fasta linjer kan vi säkerställa att din långdistansflytt blir smidig, oavsett om du flyttar från en småstad i norr till en större stad i söder eller tvärtom. 

Vad ingår i priset när man bokar flyttfirma för långflytt?

I det offererade priset du får när du bokar vår flyttfirma för långflytt ingår alltid:

 

  • Inplastning av dina möbler
  • Lastning från din bostad till lastbilen
  • Säker stuvning och emballering av ditt bohag
  • Transporten till din nya adress
  • Lossning på din nya adress

Extra tjänster för din långdistansflytt

Vi erbjuder även extra tjänster som du kan dra nytta av som:

  • Fullständig packning av allt ditt bohag, exempelvis porslin, köksutrustning, kläder, barnens leksaker och mycket mer. Vi packar och emballerar allt i flyttkartonger.
  • Vi tar även hand om detaljer som att skruva ned gardinstänger, lampor och annat.
  • Vill du endast ha hjälp med glas och porslin så kallar vi det för porslinspackning, där vi packar och emballerar allt ditt glas och porslin åt dig.
  • Har du tungt eller skrymmande gods, som ett piano eller ett vapenskåp? Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig med det också!

När du väljer Norrland Express för din långdistansflytt kan du vara säker på att vi tar hand om alla detaljer för att göra din flytt så smidig som möjligt!

Letar du efter en flyttfirma för långflytt?

Välj Norrland Express – din pålitliga flyttfirma för långflytt och flexibel flytt mellan städer i Sverige. Vi gör hela processen enklare och mer bekymmersfri.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd prisförfrågan. Vi ser fram emot att få ta hand om alla dina flyttbehov och göra din kommande långdistansflytt så simpel och stressfri som möjligt!

Flytta långt med Norrflytt.

P.S. Visste du att privatpersoner kan nyttja RUT-avdrag för flytthjälp?

Du har rätt till RUT-avdrag vid flytt, packning och transport av ditt bohag. Och ta det lugnt -Vi på Norrland Express sköter hela din RUT-avdragansökan till Skatteverket. Att flytta har aldrig varit enklare och billigare!

Vanliga frågor och svar om långdistansflytt

Vad är en långdistansflytt?

En långdistansflytt innebär att du flyttar ditt bohag mellan olika städer eller till och från olika delar av landet.

Hur mycket kostar det att flytta 50 mil?

Kostnaden beror på hur stor volym du ska flytta.

Exempel: 2-3 rum ca 55-70 kvm och 40-60 mil transport kostar ca 13500-14500 kr.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma för långflytt?

Hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma för långflytt beror på flera olika saker. Bland annat på hur stor volym du har och hur långt du ska flytta.

Exempel 1. 2-3 rum ca 55-70 kvm inom en tätort ca 5500-6500 kr

Exempel 2. 2-3 rum ca 55-70 kvm 40-60 mil transport ca 13500-14500 kr

Vad händer om något går fel under min långdistansflytt?

Vi är försäkrade och tar hand om alla åtgärder för att säkerställa att din flytt går smidigt. Om något oförutsägbart inträffar kommer vi självklart göra allt vi kan för att lösa problemet.

Hur många timmar tar en långdistansflytt?

Det beror på flera olika faktorer. Dels på hur stor volym du har samt hur långt du ska flytta.

Hur mycket kostar det att flytta 20 mil?

Kostnaden beror på hur stor volym du ska flytta.

Exempel: 2-3 rum ca 55-70 kvm och 15-25 mil transport kostar ca 10500-11500 kr.

Vad ingår i priset när jag bokar er flyttfirma för långflytt?

Våra priser inkluderar vanligtvis inplastning av möbler, transport, lossning och säker lastning av ditt bohag. Vi erbjuder också extra tjänster som packning, att skruva ned gardiner och annat. Se mer ovan.

Hur bokar jag en långdistansflytt med Norrland Express?

Kontakta oss för att boka din långdistansflytt med Norrflytt. Vi guidar dig genom hela processen.

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan