Vi gör flytt enkelt

Vår vision har alltid varit att göra flytt enkelt och smidigt. Vi vet att du har nog att tänka på ändå. Vi erbjuder flytthjälp av högsta kvalite till ett förmånligt pris och med bred erfarenhet av både lokala- som långväga flyttar. Från hjärtat av Norrland – och dit du önskar.

Företagsfakta om Norrland Express

Norrland Express AB är idag ett Aktiebolag. Vår kärnverksamhet är bohagstransporter och kontorsflyttningar. Packning och montering av bohag samt kontor. Magasinering och lagerhållning.

Företaget startades 2006 av Erik Färm Wallgren från Stöcksjö, Umeå. Inledningsvis körde han privata flyttkunder runt om Sverige och Norge själv. 2006 när allt startade hette företaget FlyttFärm, Idag går vi under namnet Norrland Express AB, men vi har fortfarande loggan FF från tiden med namnet FlyttFärm. Vår mejladress och hemsida heter Norrflytt, helt enkelt för att norrlandexpress.se blev för långt och krångligt att texta.

En trygg flyttfirma med bas i Umeå och Norrland

Bland våra kollegor i branschen brukar vi kallas ”Norrlands”. Gemensamt för alla våra namn är i alla fall att vår kärnverksamhet är flytt, långväga och lokalt och vårt huvudkontor finns i hjärtat av Norrland i Umeå.

Eriks filosofi har varit att växa sakta men säkert. Tryggt och hållbart. Denna filosofi är grunden i vårt arbete. I takt med att Norrland Express har vuxit, har vår personalstyrka blivit större och våra rutiner och arbetsområden utvecklats med det. Norrland Express arbetsgivar- och kundvarumärke stärks genom att alltid sträva efter att fatta hållbara beslut.

Våra fordon

Våra bilar är moderna, säkra och rymliga – Allt för att ditt bohag ska kunna flyttas tryggt och smidigt – hela vägen. Vi har en brett utbud av flyttbilar som vi anpassar beroende på hur din flytt ser ut.

Våra ledord

  • Trygghet – Vi väljer de hållbaraste besluten, hela vägen.
  • Kommunikation -Vi fokuserar på tydligt och rätt information vid rätt tillfälle, i trevlig form.
  • Engagemang– Vi respekterar och tar ansvar för våra kunduppdrag och varandra.

Privatflytt och företagsflytt
– i hela Sverige och Europa

Vi är en av Sveriges största fjärr/långväga flyttfirma, med stående turer varje vecka från Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall till Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Köping, Stockholm, Södertälje, Norrköping, Jönköping, Göteborg, Helsingborg, Malmö samt hela Småland, Skåne och Västkusten.

Våra regelbundna flyttlinjer

Vi har regelbundet trafik tur och retur till Stockholm, Skåne och Göteborg från hela Norrland. Huvudkontoret finns i Umeå samt en filial i Stockholm, Årsta.

Samarbeten

Norrflytt är stolta över att samarbeta med Flyttjakt, en ledande aktör inom flyttbranschen. Tillsammans kombinerar vi Norrflytts expertis inom flyttservice med Flyttjakts digitala plattform för att erbjuda en sömlös och effektiv flyttupplevelse. Detta partnerskap gör det möjligt för oss att förbättra servicekvaliteten och tillgängligheten för våra kunder, och att fortsätta att sätta en hög standard inom branschen.

P.S. Visste du att privatpersoner kan nyttja RUT-avdrag för flytthjälp?

Du har rätt till RUT-avdrag vid flytt, packning och transport av ditt bohag. Och ta det lugnt -Vi på Norrland Express sköter hela din RUT-avdragansökan till Skatteverket. Att flytta har aldrig varit enklare och billigare!

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan