Företagsflytt

Det kan vara stressigt att flytta och montera ned och upp ert kontorslandskap samtidigt som er verksamhet ska fortlöpa. Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör er flytt, städ och magasinering. Vi koordinerar och planerar flytten så att det medför minsta möjliga påverkan på er verksamhet. 

Kontorsflytt och företagsflytt

Vi flyttar stora och små företag, från befintliga lokaler till nya lokaler. I detta ingår som standard, montering av kontorsutrustning så som skrivbord, stolar, whiteboard-tavlor, konferensbord, och kompletta kontorsmiljöer med skärmväggar, ljuddämpning, hyllor, bokhyllor, lager- och förrådslösningar så som ställage, matplats och fikarum.

Vi sköter även tillfälliga flyttar när, till exempel, befintliga lokaler renoveras, det är vattenskador, brandskador eller liknande.

Om behovet finns hjälper vi också till med magasinering undertiden.

Vi utför flytt i hela Sverige och Europa

Företagsflytt innebär att flytten avser ett registrerat företag som vill flytta enstaka gods eller hela bohag från en adress till en annan.

Vi genomför företagsflytt inom Umeå och Stockholm samt genom hela Sverige och Europa.

Ska du flytta inom en stad så som Umeå eller Stockholm, heter detta ”Lokalflytt” eller ”flytt lokalt”. Ska du flytta från en ort till en annan ort kallar vi detta för ”Nationell flytt” eller ”långvägaflytt”.

Få offert på flytthjälp

Vi beräknar din företagsflytt utifrån den volym ert bohag har, sträckan ni vill flytta, antal trappor, framkomlighet och eventuella tilläggstjänster så som flyttstäd, packning, ned- och uppmontering och/eller magasinering. Skicka en prisförfrågan så återkommer vi med pris- och datumförslag så snart vi kan.

Besiktning av bohag

Vi erbjuder besiktning av ditt bohag på de orter vi regelbundet passerar. Besiktningen hjälper dig att uppskatta volym och er flytts förhållanden. För att boka besiktning ber vi dig svara på ditt offertmail eller kontakta din kontaktperson hos oss.

Företagsflytt och kontorsflytt i Sverige och Europa med Norrland Express

Skicka prisförfrågan – Företagsflytt

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan