Möbelmontering – Vi hjälper dig montera möbler

Behöver du hjälp med möbelmontering? Vi på Norrland Express hjälper till med inredningsmontage och att montera och nedmontera möbler för både privatpersoner och företagskunder. Tillsammans med dig utformar vi en skräddarsydd plan för ditt projekt. Varmt välkommen att kontakta oss idag för eventuella frågor eller en prisförfrågan!

Monteringshjälp för dina nya möbler

Har du någonsin kommit hem med en ny möbel från exempelvis IKEA, full av glädje och ivrig att montera upp den? Men hur svårt kan det vara? Med otaliga skruvar och delar, är det lätt att känna sig överväldigad. Tänk dig hur bekvämt det skulle vara om någon annan kunde ta hand om monteringen, så att du kan ägna din tid åt roligare saker! Vi erbjuder vår expertis för att göra möbelmonteringen lättare för dig, oavsett leverantör eller butik. Behöver du hjälp att montera möbler från IKEA eller annan möbeltillverkare? Låt oss ta hand om monteringen av möbler i stället för att gräva igenom instruktioner och sortera skruvar!

Professionell hjälp med möbelmontering och nedmontering

Letar du efter en flyttfirma som kan hjälpa till med möbelmontering och nedmontering? Våra erfarna och professionella montörer hjälper dig att montera eller nedmontera möbler, hyllor, tv-apparater, lampor och mycket mer. Vi tar hand om allt från små till stora möbler i både liten och stor omfattning. Med rätt verktyg och med vår noggrannhet ser vi till att arbetet utförs effektivt och korrekt. Vi har den erfarenhet och de resurser som krävs för att göra processen så enkel och bekväm som möjligt för dig. Låt oss sköta jobbet åt dig, så att du kan ägna tid åt annat!

Anpassad möbelmontering och skräddarsydda lösningar

Vi är specialiserade på möbelmontering och inredningsmontage för både privatpersoner och företagskunder. Tillsammans med dig skapar vi en skräddarsydd plan för ditt projekt, oavsett om det är för ditt hem eller kontor. Vårt mål är att göra möbelmonteringen så smidig som möjligt för dig och vi anpassar monteringen efter dig och dina behov.

Vi tar hand om förpackning och emballage

För att göra din möbelmonteringsupplevelse ännu smidigare kan du även välja till en tjänst där vi tar hand om och avlägsnar förpackningar och emballage åt dig mot en avgift. På så sätt kan du njuta av din nya möbel i ett städat och ordnat hem och utan att oroa dig för att behöva ta hand om överskottsmaterial. Låt oss ta hand om detaljerna, så att du kan fokusera på att skapa ditt perfekta utrymme.

Kontorsflytt och montage av kontor.

Vad kostar möbelmontering?

Funderar du på vad det kostar att få hjälp med nedmontering och montering av möbler? Kostnaden för att montera möbler varierar beroende på projektets omfattning, men vårt dedikerade team är alltid redo att svara på dina frågor gällande priser för möbelmontering och inredningsmontage. Varje projekt är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Kontakta oss för en prisförfrågan för att enkelt få en offert på din möbelmontering eller ditt inredningsmontage.

VIP-Låda för smidigare möbelmontering

För att göra möbelmonteringen ännu mer bekymmersfri har vi infört en speciell VIP-låda. Vi förstår hur viktigt det är att hålla ordning på små delar som skruvar, nycklar och beslag under en flytt. Därför har vi vid möbelmontering införskaffat en liten VIP-låda där du kan organisera och hitta dina möbeldelar på ett enkelt sätt. Allt för att ge dig extra bekvämlighet och trygghet under hela processen. 

Vill du boka möbelmontering eller inredningsmontage?

Tveka inte att kontakta oss! Oavsett om du flyttar till ett nytt hem eller kontor eller behöver hjälp med ett inredningsprojekt finns vi här för att göra möbelmonteringen och inredningsmontaget till en smidig och stressfri upplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för möbelmontering och inredningsmontage. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett bekvämt och välorganiserat hem eller kontor! 

P.S. Visste du att privatpersoner kan nyttja RUT-avdrag för flytthjälp?

Du har rätt till RUT-avdrag vid flytt, packning och transport av ditt bohag. Och ta det lugnt -Vi på Norrland Express sköter hela din RUT-avdragansökan till Skatteverket. Att flytta har aldrig varit enklare och billigare!

Vanliga frågor och svar om möbelmontering

Hur mycket kostar möbelmontering?

Pris från 300kr/h per montör.

Vilka typer av möbler kan ni montera?

Vi kan montera alla typer av möbler som sängar, soffor, matbord, garderober, bokhyllor. Vi finns till hands med vad du än behöver hjälp med att montera för möbler.

Måste jag nedmontera möblerna själv innan ni kommer?

Nej, du behöver inte oroa dig för att nedmontera möblerna själv. Om du önskar så kan vi självklart hjälpa till med demontering av dina möbler. Våra montörer är utbildade och erfarna för att ta hand om både demontering och montering av möbler.

Tar ni isär möbler vid flytten och monterar dem igen på den nya platsen?

Ja, om du önskar så kan våra professionella montörer nedmontera dina möbler och sedan montera dina möbler på nytt igen i din nya bostad eller ditt nya kontor för att säkerställa en smidig och problemfri flytt.

Hur lång tid tar det vanligtvis att montera en möbel?

Tiden det tar att montera en möbel varierar beroende på dess komplexitet och storlek. Våra montörer arbetar effektivt för att slutföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Kan ni montera möbler från olika tillverkare?

Absolut, våra montörer har erfarenhet av att montera möbler från olika tillverkare och är väl bekanta med olika monteringsinstruktioner och tekniker. Vi kan hjälpa till med att montera IKEA-möbler och möbler från flera andra tillverkare.

Vilka typer av inredningsprojekt och montage kan ni hjälpa mig med?

Vi kan hjälpa dig med en mängd olika inredningsmontage som montering av hyllor, speglar, dekorationer, gardiner och andra inredningsdetaljer.

Kan man beställa montering från er?

Ja, du kan beställa montering av oss på Norrlands Express.

Vad kostar möbelmontering?

Våra priser för möbelmontering varierar beroende på vad det är för typ av möbler och mängden möbler som ska monteras. Kontakta gärna oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov!

Har ni egna monteringsverktyg eller behöver jag ha det hemma?

Våra montörer tar med sig egna verktyg när vi hjälper dig med demontering eller montering av möbler för att säkerställa en korrekt och stabil montering. Vanligtvis följer det även med en del verktyg i förpackningen när man köper nya möbler, men standardverktyg som exempelvis skruvdragare tar vi med oss. Det enda du behöver tänka på är att ha dina möbler eller din möbelförpackning hemma, så tar vi hand om resten.

Tar ni hänsyn till väggens beskaffenhet vid montering av tunga inredningsföremål?

Absolut! Vi utvärderar alltid väggens struktur noggrant och använder lämpliga fästmetoder för att säkerställa en stabil och säker montering, särskilt för tunga föremål.

Kan ni montera möbler på en förbestämd tid under flyttdagen?

Absolut, vi försöker anpassa oss till ditt schema och kan schemalägga möbelmonteringen på en tidpunkt som passar dig bäst under flyttdagen.

Tar ni hand om allt tomemballage efter monteringen?

Om du önskar så ser vi till att ta hand om allt förpackningsmaterial och tomemballage efter monteringen och lämnar dig med en ren och städad miljö. Uppge i sådant fall detta vid bokning så att vi är medvetna om det. Det tillkommer även en liten avgift för bortskaffande av tomemballage.

Hur kan jag boka möbelmontering hos er på Norrland Express?

Du kan enkelt boka möbelmontering hos oss genom att kontakta oss på 090 – 420 10 eller info@norrflytt.se. Du kan även skicka in en prisförfrågan för att få en offert av oss. Vi ser fram emot att få höra från dig och hjälpa dig med att nedmontera eller montera möbler!

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan