Flyttfirma i Örebro

Vi är en etablerad och pålitlig flyttfirma i Örebro som erbjuder flera olika typer av flyttjänster. Oavsett om du planerar en långdistansflytt och att flytta till annan stad, en företagsflytt, behöver bärhjälp eller annan flytthjälp i samband med din flytt, finns vi här för dig. Varmt välkommen att kontakta oss idag för eventuella frågor eller en prisförfrågan!

En av Sveriges största flyttfirmor

Norrland Express är en av Sveriges största flyttfirmor och vårt engagemang för kvalitet, service och kundnöjdhet har gjort oss till det självklara valet för tusentals nöjda kunder över hela landet. Varje flyttuppdrag är unikt, men vår breda kunskap och långa erfarenhet gör att vi kan hantera alla typer av flyttar och uppdrag med lätthet och precision.

Flyttjänster i Örebro

Norrland Express är din pålitliga flyttfirma i Örebro och vi erbjuder flera olika kostnadseffektiva flyttjänster. Oavsett om du planerar en långdistansflytt, är i behov av professionell bärhjälp eller ska göra en företagsflytt, har vi den kompetens och expertis som krävs för att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Långdistansflytt

Planerar du en långdistansflytt och att flytta till en annan stad? Vi är en flyttfirma i Örebro som erbjuder effektiv och säker transport för flytt mellan städer i hela Sverige. Vare sig du flyttar till Örebro eller flyttar från Örebro, kan du lita på Norrland Express för en flexibel långvägaflytt. Med vår långa erfarenhet av smidiga långdistansflyttar hjälper vi dig att planera och anpassa din flytt efter dig och dina behov. Flytta till annan stad enkelt med Norrland Express!

Flytta mellan städer billigt med Norrland Express

Varje vecka erbjuder vi fasta linjer mellan de flesta orter i Sverige, från Gällivare i norr till sydligaste Skåne. När du väljer att flytta en längre sträcka med oss använder vi oss dessutom alltid av samlastning tillsammans med andra bohagsflyttar. Det här gör det möjligt för oss att erbjuda mycket förmånliga priser till våra kunder eftersom du endast betalar för den plats som ditt bohag faktiskt tar upp i lastbilen.

Denna metod sparar inte bara pengar för dig som kund utan är även ett mer miljövänligt och hållbart sätt att transportera dina ägodelar på eftersom vi minskar vår miljöpåverkan genom att effektivt utnyttja våra resurser. Välj Norrland Express för en prisvärd och hållbar lösning för flytt mellan städer.

Ska du flytta från Örebro?

Ska du flytta från Örebro? Vi hjälper dig! Vår expertis sträcker sig över hela landet och oavsett vart i Sverige du ska flytta kan du enkelt få en offert på din flytt genom att göra en prisförfrågan via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig och göra din kommande långdistansflytt så enkel och bekymmersfri som möjligt!

Bärhjälp i Örebro

Många är i behov av bärhjälp vid en flytt, särskilt om det handlar om en större mängd eller tunga objekt som ska flyttas. Det är också vanligt att behöva bärhjälp när man flyttar långt och inte har vänner eller familj i närheten som kan bistå. Vare sig det gäller enstaka möbler eller ett helt bohag, finns våran professionella och erfarna personal till hands för att underlätta din flytt. Experter vet hur man ska lyfta och bära på ett ergonomiskt sätt, vilket gör din flytt både smidigare och säkrare.

Om du behöver bärhjälp eller annan typ av flytthjälp kan du enkelt få en offert genom att göra en förfrågan via vårt kontaktformulär.

Behöver du flytta tunga möbler?

Flyttar är ofta kraftkrävande, särskilt om du har tunga möbler som ska med. Lyfthjälpmedel som bärselar, rullplattor, pallyft och säckkärror kan underlätta processen betydligt och minimera riskerna för skador. Om du saknar erfarenhet är det alltid säkrast att anlita professionell bärhjälp.

Är du i akut behov av bärhjälp?

Ibland kan en flytt ske plötsligt och du behöver akut hjälp. Oavsett om det gäller dig eller om du har gott om tid, rekommenderar vi att du skickar in en offertförfrågan. Det sparar dig både tid och energi, och du når ut till en flyttfirma som är verksam i hela Sverige.

Vad kostar bärhjälp?

Hos Norrland Express kan du få bärhjälp till konkurrenskraftiga priser. Kostnaden för bärhjälp varierar och beror på flera faktorer, som mängden gods, flyttdatum, om du packar själv och om det finns specialgods. För att få en prisuppskattning så kan du skicka in en förfrågan så svarar vi så snabbt vi kan.

Företagsflytt i Örebro

Känns det stressigt att flytta och montera ned och upp ditt kontorslandskap samtidigt som verksamheten ska kunna fortlöpa? Oroa dig inte! Hos Norrland Express får du professionell hjälp med allt som rör din kontorsflytt, städning och magasinering. Genom att planera och koordinera din flytt på ett smidigt sätt ser vi till att verksamheten påverkas så lite som möjligt under flyttens gång.

Kontorsflytt för både små och stora företag

Vi flyttar både små och stora företag och genomför företagsflytt genom hela Sverige och även Europa. Företagsflytten beräknas utifrån bohagets volym, hur långt ni ska flytta, antal trappor, framkomlighet och eventuella tilläggstjänster som flyttstäd, packning, ned- och uppmontering och/eller magasinering. I kontorsflytten ingår montering av kontorsutrustning som skrivbord, stolar, whiteboard-tavlor, konferensbord och annat.

Letar du efter en billig flyttfirma för kontorsflytt?

Då har du kommit rätt! Vi skräddarsyr varje flyttprojekt efter dina unika behov och önskemål. Vare sig du har ett stort eller litet kontor så kan vi hjälpa dig med din kontorsflytt till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har lång erfarenhet av att flytta kontor och följer din tidsplan noggrant för att minimera avbrott i din verksamhet. Skicka in en förfrågan via vårt formulär idag för att enkelt få en offert på din företagsflytt!

Övriga flyttjänster i Örebro

Vi erbjuder även andra flyttjänster som lokalflytt, möbelmontering och magasinering i Örebro och andra utvalda städer. För att få mer information om vilka städer dessa tjänster är tillgängliga i, läs mer i vår FAQ-sektion längst ner på sidan.

Vill du boka flyttfirma i Örebro?

Välj Norrland Express – din lokala flyttfirma i Örebro för flexibla och smidiga flyttjänster. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert som passar just dig. Vi ser fram emot att få ta hand om alla dina flyttbehov och göra din kommande flytt så enkel som möjligt!

Flytta långt med Norrflytt.

P.S. Visste du att privatpersoner kan nyttja RUT-avdrag för flytthjälp?

Du har rätt till RUT-avdrag vid flytt, packning och transport av ditt bohag. Och ta det lugnt -Vi på Norrland Express sköter hela din RUT-avdragansökan till Skatteverket. Att flytta har aldrig varit enklare och billigare!

Vad ingår i flytthjälp?
I huvudsak ingår det lastning, transportering och lossning.
Vad kostar det att anlita en flyttfirma?
Hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma beror på flera olika saker. Bland annat på hur stor volym du har och hur långt du ska flytta.

Exempel 1. 2-3 rum ca 55-70 kvm inom en tätort ca 5500-6500 kr

Exempel 2. 2-3 rum ca 55-70 kvm 40-60 mil transport ca 13500-14500 kr

I vilka städer erbjuder ni lokalflytt?
Vi erbjuder lokalflytt och hjälp med att flytta lokalt i utvalda städer som Stockholm, Malmö, Uppsala, Upplands Väsby, Sollentuna, Umeå, Gävle, Södertälje, Sundsvall, Östersund, Trollhättan, Göteborg, Lidingö, Tumba, Skellefteå, Borås, Eskilstuna, Varberg, Uddevalla, Åkersberga, Nyköping och Örnsköldsvik.
I vilka städer erbjuder ni magasinering?
Vi erbjuder magasinering i utvalda städer som Stockholm, Göteborg, Upplands Väsby, Sollentuna, Umeå, Södertälje, Sundsvall, Östersund, Göteborg, Lidingö, Tumba, Eskilstuna, Varberg, Uddevalla, Åkersberga och Skellefteå.
Går det att nyttja RUT-avdrag vid flytthjälp?
Ja, du kan nyttja RUT-avdrag när du anlitar flytthjälp. Du får då 50 % på arbetskostnaden. Besök skatteverkets hemsida för att läsa reglerna kring detta.
Hur betalar man en flyttfirma?
Betalning sker mot faktura hos oss.
Vad är kostnaden för flytt med packning?
En komplett packning av bohag kostar från 150 kr/kbm.
Kan man beställa monteringshjälp av er?
Ja, man kan beställa monteringshjälp för montering av oss och få sina möbler monterade.
Hur mycket kostar möbelmontering?
Priset ligger på 300 kr/h per montör.
Hur långt i förväg bör man boka flyttfirma?
Minst två månader i förväg.
Vad gör en flyttfirma?
Packar, emballerar, lastar, transporterar, lossar och monterar.
I vilka städer erbjuder ni montering?
I utvalda städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Upplands Väsby, Sollentuna, Umeå, Södertälje, Sundsvall, Östersund, Göteborg, Lidingö, Tumba, Skellefteå, Varberg, Uddevalla, Eskilstuna, Åkersberga och Örnsköldsvik erbjuder vi möbelmontering.
Kan man använda avdrag för flyttfirma?
Du kan använda RUT-avdraget för flytt i samband med att du byter din adress och vi hjälper dig och tar hand om din ansökan. När det gäller regler kring RUT-berättigande, kontakta Skatteverket.
Vad är kostnaden för ett flyttstäd?
Ett flyttstäd kostar från 55 kr/kvm inklusive moms och RUT-avdrag.
Vad ingår i ett flyttstäd?
Se vår sida om flyttstäd.
Vad ingår inte i ett flyttstäd?
Detta framgår i vårt avtal som bifogas när du bokar ett städ.
Hur stort förråd behövs för magasinering?
Det beror på hur många saker du har och hur mycket som ska förvaras.
Vad kostar det att magasinera bohag?
Magasinering av bohag kostar från 70 kr per kubikmeter per månad. Ditt bohag förvaras då tryggt och säkert i ett varmt utrymme. Antingen i fack, rum eller i boxar.

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan