Flytta till Stockholm – Umeå Stockholm

Ska du flytta till Stockholm från Umeå och letar efter en flyttfirma i Umeå som kan hjälpa dig att flytta långt? Då har du kommit rätt! Att genomföra en flytt från Umeå till Stockholm, en sträcka på över 60 mil, är ingen liten uppgift. Denna typ av långdistansflytt kräver både noggrann planering och en pålitlig flyttfirma. Vi på Norrland Express hjälper dig att flytta från Umeå till Stockholm på ett säkert och effektivt sätt. Ta del av en av våra kunders flyttupplevelse från Umeå till Stockholm här och upplev varför vi är det självklara valet när du ska flytta långt. 

 

Professionell hantering av flytten

För denna flytt använde vi en lastbil med 24 kubikmeter lastutrymme, vilket var perfekt för att rymma alla kundens ägodelar. Den 20 mars började vårt erfarna team, bestående av tre skickliga medarbetare, med packning och lastning av alla föremål. Tack vare deras effektivitet och noggrannhet var allt packat och klart på endast 7 timmar. Vi såg dessutom till att varje föremål var ordentligt skyddat för att undvika skador under transporten.

 

Säker och effektiv transport

Efter noggrann packning och lastning transporterades kundens ägodelar med tåg till Stockholm. Tågtransporten valdes för att säkerställa både en säker och effektiv transport, vilket också minskade vår miljöpåverkan. När lasten anlände till Stockholm den 26 mars, hanterade två av våra skickliga medarbetare lossningen smidigt och effektivt. Lossningen tog endast 2,5 timmar, och allt gods placerades noggrant enligt kundens önskemål. Sammanfattningsvis resulterade vår noggranna planering och samordning i en felfri flyttupplevelse för vår kund.

Kundnöjdhet i fokus

Vi är stolta över att kunna säga att vår kund var väldigt nöjd med vår service och gav oss högsta betyg på Google – 5 av 5 stjärnor. Kunden uttryckte sin tillfredsställelse med orden: ”Allt fungerade toppen. Duktiga och trevliga killar som fixade allt med ett leende.” Så när du ska flytta till Stockholm från Umeå och letar efter en flyttfirma i Umeå, kan du lita på att vi på Norrland Express levererar en smidig och effektiv flytt med kundnöjdhet som vårt främsta mål. 

Magasinering vid flytt med Norrflytt

En minnesvärd flyttupplevelse

För oss är det viktigt att varje flytt vi utför inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar. Vi är glada att vi kunde göra denna flytt från Umeå till Stockholm till en positiv och minnesvärd upplevelse för vår kund. Vårt team är alltid engagerade i att leverera högkvalitativ service med ett leende, vilket återspeglas i den feedback vi får från våra nöjda kunder. Ska du flytta till Stockholm? Tveka inte att kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Flytta till Stockholm med Norrland Express

Om du planerar att flytta till Stockholm eller någon annan stad i Sverige, är vi på Norrland Express din pålitliga partner. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och upplev skillnaden med en pålitlig och professionell flyttfirma. Genom att välja oss som din flyttpartner kan du vara säker på att din flytt kommer att hanteras med största omsorg och professionalism. Vi ser fram emot att göra din nästa flytt så smidig och stressfri som möjligt!

Flytta långt med Norrflytt.

P.S. Visste du att privatpersoner kan nyttja RUT-avdrag för flytthjälp?

Du har rätt till RUT-avdrag vid flytt, packning och transport av ditt bohag. Och ta det lugnt -Vi på Norrland Express sköter hela din RUT-avdragansökan till Skatteverket. Att flytta har aldrig varit enklare och billigare! 

Vanliga frågor och svar om flytt

Kan man få RUT-avdrag när man anlitar flytthjälp?

Absolut. Med RUT-avdrag kan du få 50% rabatt på arbetskostnaden. Besök gärna Skatteverkets hemsida för mer detaljerade regler.

Hur kan man flytta på ett kostnadseffektivt sätt?

Ju mindre saker du behöver flytta, desto lägre blir kostnaden. Ta tillfället i akt att rensa ut och minska mängden ägodelar innan flytten.

Vad tar er flyttfirma i kostnad per timme?

Vi tillämpar fasta priser baserade på den uppskattade volymen. För att få en gratis offert, vänligen fyll i prisförfrågan.

Vad är kostnaden för att flytta med packning?

Kostnaden för att packa hela ditt bohag börjar från 150 kr per kubikmeter.

 

 
 
 

Kontakta oss!

Skicka in en prisförfrågan.

 

SKICKA PRISFÖRFRÅGAN

 

Privatflytt: Lokalt

Inom Umeå eller Stockholm

Privatflytt: Långväga

Flytt mellan två orter

Företagsflytt

Flytt för företag

Prisförfrågan